Hoppa till innehåll

Förvaltning

Föreningen samarbetar med olika företag som hanterar både den tekniska och ekonomiska förvaltningen av fastigheten. 

Vaktmästare

Föreningens vaktmästare är Sekant. Sekants uppdrag är att sköta fastighetens gemensamma funktioner som el -och ventilationssystem, värmeanläggning, belysning, viss övergripande tillsyn samt tillhandahålla jourtjänst på kvällar och helger. För Jourtjänst har Sekant anlitat företaget Örestad som hjälper medlem vid akuta fel, som t ex vattenläckage.  Ring 040-931270 och ange Adress Österportsgatan 1 A eller 1B i Malmö, att Brf Sågen Malmö är anslutna till jourtjänsten via Sekant samt ditt namn, telefon- och lägenhetsnummer.

Merparten av problem som uppstår i lägenhet åtgärdas och bekostas av enskild medlem. Föreningens stadgar förtydligar vad som gäller. Sekant och dess jourtjänst ska ses som hjälp att hitta lämplig hantverkare snabbt såväl vid akuta som planerade egna åtgärder i medlemmens lägenhet.

www.sekant.se

Vaktmästaren når ni (vardagar kl 07.00 – 16.00) på 040-611 00 84. Felanmälan skall i första hand göras på deras hemsida eller till i info@sekant.se.

sekant-logo

Ekonomi & administration

Föreningens ekonomi och administration sköts av Economia som har ett helhetsgrepp runt det som händer i föreningen. Economia hjälper bland annat till med att effektivisera styrelsearbetet så väl som support till medlemmarna vid olika problemställningar. Typiska områden som Economia hjälper föreningens medlemmar med är bland annat avgifter, garageplatser, andrahandsuthyrning och försäljning.

Economia
Amiralsgatan 20
211 55 MALMÖ

E-post: brf@economia.se

economia-logo

Städ

Sveriges BostadsrättsCentrum städar våra gemensamma utrymmen som trappuppgångar och tvättstuga.

www.sbc.se

 
sbc-logo